Ha nem csak fotót szeretnél

Nagyon sok területen igaz az a mondás, hogy a részletek számítanak, de nem annyira, mint egy termékfotó esetén például. Sajnos, vagy nem sajnos, ezt én a saját bőrömön tapasztaltam meg, mert nem olyan régen úgy döntöttem, hogy az egyedi, ásványokból készült ékszereimet már nem csak vásárokon vagy egy-egy összejövetelen, esetleg direkt rendelésre szeretném készíteni, hanem bizony szeretnék egy külön fórumot, ahol felsorakoznak a szebbnél szebb alkotásaim, és egyedileg mindenki meg tudja tekinteni azokat, és a kereslet és kínálat egymásra tud találni. Ezeknél az ékszereknél nekem különösen fontos, hogy az a darab kerüljön a gazdához, amelyiket kiválasztotta, mivel energetikailag mindegyik más és más, a véletlenekben pedig nem hiszek. Egyszóval egy olyan weboldalra van szükségem, ami mindezt megfelelően kiszolgálja.

Az oldallal nem is volt problémám egy másodpercig sem, mert egy nagyon jó ismerősöm kitűnő webes, és tudtam, hogy mindenben a segítségemre lesz, így ilyen szakembert nem is kellett keresnem, szükségem lett azonban egy nagyon jó fotósra, mivel a termékfotózás, mint megtudtam egy külön szakterület, ahova speciális tudásra van szükség, és még speciálisabb felszerelés és leleményesség szükségeltetik a valóban tökéletes képek elkészítéséhez.

Rá is találtam hála a jó égnek, és az egyik nagyon jó barátomnak a fotoda csapatára, akik már az első kapcsolatfelvételkor nagyon megnyerők voltak, és szinte azonnal biztos voltam benne, hogy nem csak tökéletes munkát fognak végezni számunkra, hanem nagyon jó lesz a közös munka is. Nem is kellett csalódnom egyikben sem. A képek tökéletesek, teljesen hűen és szépen visszaadják az egyedi ékszerek csillogását, színét és szépségét is. Mindegyik alkotásom kis csodaként csillog a képeken. Na nem túlzottan, pont annyira, amennyire az életben is. Mindenkinek csak ajánlani tudom a fotoda-t! Biztosan minden folyamattal elégedett lesz, csakúgy, mint a végeredménnyel.

Szólj hozzá!