Az internet legújabb kincse

Az ember néha már a legkisebb dolgoknak is tud örülni, és azt gondolom, ez így nagyon helyes is, hiszen aki a kis dolgokban nem tudja felismerni a pozitívumot és a szépséget, a. nagyokban sem lesz erre képes. Azt azonban mégse gondoltam volna, hogy én, aki nem igazán szeret az interneten vásárolni, vagy onnan rendelni, sőt, egyenesen ellene vagyok, ha lehet ilyet mondani, persze az ésszerűség határain belül, valaha azt fogom mondani, hogy egy internetes oldal lett az egyik legnagyobb kincsem. Pedig most mégis azt mondom.

Két gyerek mellett ugyanis az ember már átértékel dolgokat. Nem is kevés dolgot. Az egyik ilyen a szabadidő. Jó, ha két gyerekkel az ember egyáltalán ismerheti ezt a fogalmat. Igazság szerint ekkor már gazdagnak tekintjük magunkat. Szabadidő azonban biztosan csak akkor van, ha apró cselekkel, ügyesen és gyorsan megoldunk olyan dolgokat, amelyekre régen esetleg órákat töltöttünk el.

Én például régen nagyon szerettem az avon termékeket, van is közülük kifejezett kedvencem. Imádtam a katalógust lapozgatni, bejelölgetni melyik termék érdekel, és később egy-egy nappal később, újra átgondolva megrendelni a termékeket. Hát erre manapság már végképp nem jut idő, sőt. Örültem, ha bármilyen terméket gyorsan be tudtam dobni a bevásárló kocsiba, nem hogy katalógust nézegessek.

Rátaláltam azonban a http://pipereshop.hu/ oldalra, ami a legnagyobb kincs lett az életemben, több dolog miatt is. Egyrészt, megtaláltam rajta a kedvenc Avon termékeimet, másrészt pedig szinte mindent be tudok itt szerezni, ami testápolás, fürdés, arcápolás feladataihoz szükséges, gyorsan és könnyedén, anélkül, hogy ki kellene lépnem az ajtón. Gyorsan megrendelem ami kell, és máris nyertem magamnak körülbelül fél órát, amit egy-egy üzletben töltöttem volna el. Amióta innen rendelek, minden héten vagy egy órám, amikor nyugodtan kávézok egyet, és csak relaxálok, pihenek, nem igazán agyalok vagy gondolkodok semmin. Felbecsülhetetlen!

Szólj hozzá!