A biztonságos akkumulátorcsere

Mindenki számára ismert lehet az a jelenség, amikor a telefonunk a megszokottól eltérően kezd el viselkedni. Hamarabb lemerül, csak akkor kapcsol be, ha töltőre tesszük, vagy ha még teljes töltöttséget is mutat, pikk pakk kikapcsol, vagy esetleg felforrósodott vagy felpúposodott az akkumulátora. Ezek mindegyike egyértelműen akkumulátor hibára utal, amellyel mást nem tehetünk, mint kicseréljük.

A régi jó öreg telefonoknál ez a mozzanat jóval könnyebben történt, de a mostani okostelefonoknál már szakszervizt igényelnek az ilyen cserék, főleg akkor, ha iPhone telefon tulajdonosai vagyunk. Itt viszont vigyázni kell, hova is adjuk be a telefonunkat, nehogy egy silányabb akkumulátor gazdái legyünk és pár hónap múlva kezdhetjük elölről az egészet. Ha nem szeretsz kockáztatni, csak biztosra menni, akkor az iSzerelés iPhone, iPod és Macbook szerviz a legjobb választás. Több, mint egyszerű szerviz, hiszen látványszervizük segítségével saját magunk is nyomon követhetjük, mit csinálnak telefonunkkal, ahol meggyőződhetünk a saját szemünknek, hogy a legjobb minőségű után gyártott vagy gyári alkatrészeket teszik bele, amivel már újra bátran terhelhetjük telefonunkat.

Ami szintén pozitív és nem elhanyagolható, hogy a javítások többsége akár fél órán belül elkészül, így nem kell heteket várni, mint más szervizek esetében.  Ez a szerviz egy garancián túli szakszerviz, amely egyben egy bolt is, hiszen rengeteg kiegészítőt találhatunk itt, mint például tokokat és töltőket, valamint Apple termékek adásvételével is foglalkoznak, így akár le is cserélhetjük telefonunkat. A bonyolult és hosszadalmas várakozást igénylő iPhone akkumulátorcsere már a múlté. Ne nélkülözd a telefonod ilyen miatt, válaszd az iSzerelés csapatát, akik azonnal megoldják ezt a problémád.

Szólj hozzá!